Η προτίμηση μας εδώ στον Κέκκο στα παραδοσιακά γλυκά και την παραδοσιακή ελληνική ζαχαροπλαστική δεν είναι εύκολο να κρυφτεί! Ίσως σημαντικό ρόλο να έπαιξε η πολυετής ενασχόληση της οικογένειας μας με την παραδοσιακή ζαχαροπλαστική (πάνω από μισό αιώνα)... Ίσως η προνομιακή μας θέση, δίπλα στο Καλλιμάρμαρο, που μας φέρνει σε επαφή συνεχώς με νέους ανθρώπους (τουρίστες) & πολιτισμούς οι οποίοι θέλουν να γευτούν την ελληνική ζαχαροπλαστική....

Όποιος όμως και να είναι ο λόγος ένα είναι σίγουρο! Στο παραδοσιακό μας ζαχαροπλαστείο θα βρείτε ολόφρεσκες ελληνικές συνταγές γλυκών, βασισμένες στην παράδοση του τόπου μας και σε συνταγές ακριβώς όπως παλιά.. Σας προ(σ)καλούμε όταν βρεθείτε κοντά μας να δοκιμάσετε τα σιροπιαστά μας, όπως το μπακλαβά, την πορτοκαλόπιτα ή το κανταΐφι!

Στο ζαχαροπλαστείο μας θα βρείτε επίσης πληθώρα από ολόφρεσκες τούρτες διαφόρων γεύσεων! ...και εδώ η έμφαση μας στην παραδοσιακή ζαχαροπλαστική είναι εμφανής! Εδώ, θα βρείτε τις τούρτες ακριβώς όπως τις απολαμβάνατε παλιά!

...και μην ξεχνάτε: η σοκολάτα είναι ελληνική, παραγωγής μας και φτιάχνεται καθημερινά στο εργαστήριο μας!

Στο ζαχαροπλαστείο μας θα βρείτε ακόμα πολλά κεράσματα! Κωκ, εκλέρ ή νεγράκια έχουν την τιμητική τους! Αν και η προέλευση των παραπάνω, σαφώς και δεν είναι ελληνική, έπειτα από τόσες δεκαετίες που τα απολαμβάνουμε εδώ στην Ελλάδα αλλά και τις "ελληνικές" προσθήκες στις κλασσικές συνταγές, μπορούμε να πούμε ότι αποτελούν πλέον και αυτά (τα γλυκά) μέρος της ελληνικής ζαχαροπλαστικής παράδοσης..

Έτσι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον Κέκκο!

TOP